4.02.2009 г., 19:07 ч.

Приятели 

  Поезия » Друга
771 0 1

Къде сте вий сега,

не сте със мене вече, а?!

Приятели се наричахте

и на вярност вричахте...

 

Но накрая пак сама

сълзите бърша във нощта

и си мисля как така

животът е изпълнен само със тъга...

 

Една моя сълза

не ви ли стига вече, а?!

Че наранявате ме пак така,

пожелавайки ми края тук... сега...

© Нора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??