11.02.2009 г., 23:47 ч.

Приятели 

  Поезия
733 0 2
Два силуета вървят през пустиня.
Два силуета дори в най-лютата зима.
Вървят без да спрат и за минута,
тая история е доста прочута...

Понякога трудно е да продължат.
Хищни птици над тях кръжат!
Но нали за това са приятели,
за да се борят с всички предатели.

Ти и Аз... Аз и Ти...
както искаш го наречи.
Аз знам, че ще преминем всичко,
дори да се спънем мъничко!

Дори да паднем - ще продължим,
на другия усмивка ще дарим!
Вече много добре го знаем!
Щастието е усмивката, която даряваш
и в замяна щастие с усмивка получаваш!

© Хрис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Приятелите са ангели, които ни помагат да се изправим на крака тогава, когато крилата не помнят как да полетят."
    късметче от кафе Лаваца

    Понякога има и добри попадения!!

    Бъди здрава!!!!
  • Приятели са!
Предложения
: ??:??