3.11.2005 г., 10:51 ч.

ПРИЯТЕЛИ 

  Поезия
1441 0 1

ПРИЯТЕЛИ

 

Приятелството винаги остава

Една надежда че те има...

 В живота ми със хиляди слънца...

 Отвори ти врата неповторима

Кога дойде, и как започна всичко…?

 Шега и смях, и хиляди усмивки

Сълза  от мен - усмивката от теб..

Море и бряг, и слънце, и любов...

Отново  моя свят за тях не е готов…

Ти идваш тихо, смееш се със глас...

 И  щастие ми подаряваш във нощта…

Отново аз, не разгадала твоя свят,

Вървя и лутам се... Коя съм аз???

Аз искам да те имам за приятел!

Във дните ми да бъдеш светлина!

Една едничка капчица надежда...

От моето сърце до твоето отвежда!!!

 

 

30.10 2005 г.

© АНИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??