11.09.2012 г., 10:45 ч.

Приятели 

  Поезия » Философска
540 0 1



Нищо нямам,
очите откраднаха,
както зездите падаха
и ги броях.

Оскотях,
всички ви молех,
забравях ви

или горях.

Видях се,
сам се видях
неразбран.
Последната
драма, НИМА?
Първа разбрана от вам.

© Тихомир Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??