Sep 11, 2012, 10:45 AM

Приятели 

  Poetry » Phylosophy
503 0 1



Нищо нямам,
очите откраднаха,
както зездите падаха
и ги броях.

Оскотях,
всички ви молех,
забравях ви

или горях.

Видях се,
сам се видях
неразбран.
Последната
драма, НИМА?
Първа разбрана от вам.

© Тихомир Неделчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??