7.08.2019 г., 23:53 ч.

Приятелите 

  Поезия » Друга
342 1 1

Те винаги остават

в минутите на страх и тревога...

Те винаги са с теб

в най-студените

и тъжни дни.

 

Те знаят всички тайни,

кога бури те връхлитат...

Прегръщат твойте

страхове.

 

Пробуждат те,

прегръщат те

с любов!

 

Какви мъниста от бисери

животът ни дарява!

Съкровища от росни капки,

любов и светлина....

 

И нека двери се разтворят...

Скланям глава –

в тишина.

 

07.08.2019

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Винаги откривам стаената мъжка сила и скритите послания между редовете. Много трудно е да уловиш мъжката нежност, слабост или ранимост и затова толкова харесвам стиховете ти! Поздравления!
Предложения
: ??:??