Те винаги остават
в минутите на страх и тревога...
Те винаги са с теб
в най-студените
и тъжни дни.
Те знаят всички тайни,
кога бури те връхлитат...
Прегръщат твойте
страхове.
Пробуждат те,
прегръщат те
с любов!
Какви мъниста от бисери
животът ни дарява!
Съкровища от росни капки,
любов и светлина....
И нека двери се разтворят...
Скланям глава –
в тишина.
07.08.2019