2.08.2007 г., 20:24 ч.

"Приятелите верни" 

  Поезия
582 0 2
Остави ме...
Не се ли срамуваш?
 Моля те... остави...
 Нека си поплача...
Защо дойде и ти?
 Да ме тровиш ли...
 в лъжите жалки да оплиташ моите ръце...
 Ти, ти ме предаде... и той, и тя...
Уморих се вече... от "приятелите верни".
Остави ме да отдъхна,
в тъмнината въздух да поема...
 че от болка задушава се моето сърце.
 Всички забравихте когато бях до вас,
 тогава във вярност приятелска ми се кълняхте...
Колко ме обичате видях!
 Да, видях, с очите си... видях...
И със сърцето си разбрах.

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • В живота има много хора който ти се кълнат във вечна вярност важно е да отсееш истинските.Хареса ми това че е истинско ,изстрадано идващо от сърцето
  • Ама това стихотворение ли е?
Предложения
: ??:??