1.07.2007 г., 22:14 ч.

Приятелка 

  Поезия
704 0 1
Ти си тъй нежна и добра
нямаш равна нийде по света,
ти си ангел, ти си рая
винаги ще те обичам зная.

Ти приятелка си несравнима
благодаря на Бога, че те има
в теб намирам аз утеха
и в самотата спирам да треперя.

Ти си богатство за душата,
ти си лек в тишината,
ти даряваш ме със сила,
ти за мен си всичко, мила!!!

© Радостина Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??