Jul 1, 2007, 10:14 PM

Приятелка 

  Poetry
705 0 1
Ти си тъй нежна и добра
нямаш равна нийде по света,
ти си ангел, ти си рая
винаги ще те обичам зная.

Ти приятелка си несравнима
благодаря на Бога, че те има
в теб намирам аз утеха
и в самотата спирам да треперя.

Ти си богатство за душата,
ти си лек в тишината,
ти даряваш ме със сила,
ти за мен си всичко, мила!!!

© Радостина Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??