10.11.2008 г., 11:33 ч.

Приятелка добра 

  Поезия
1115 0 2

Я да те видя - стой така!
Господи! Колко красива си сега!
Толкова по-красива от преди,
защо през цялото време стоеше настрани?

 

Не стой на вратата - ела при мен,
боже! Колко съжалявам за оня ден!
Сега разбирам - няма нищо по-хубаво от това,
ти успяваш да прогониш всякаква тъгa...

 

Не тъжи, когато плачат заради теб,
ти за мен ще останеш един-единствен лек,
не страдай, не губи надежда, мила,
видяла си всеки на света - при всеки си се явила.

 

Знам! Не обичаш да причиняваш ти тъгa,
но така е, затова ти казват 'самота',
няма страшно, приятелко добра,
почини си... утре пак твой ще е света!


By XxNonExistingxX & Gangsta56
Ще се радваме да чуем коментарите ви!

© Асето и Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "няма страшно, приятелко добра,
    почини си... утре пак твой ще е света!"
    Да наистина тя винаги идва Поздравления и за двете
  • Много ми хареса... поздравления!Оригинално и мн чувствено!Успех и прегръдки от мен!
Предложения
: ??:??