20.06.2007 г., 13:35 ч.

Приятелка-предателка 

  Поезия
2079 0 3
Кажи ми, приятелко най-добра,
защо нарани бедна ми душа?
С какво съм те толкоз обидила,
че ти забрави колко съм те обичала?
Защо предаде приятелството ни?
Защо предаде доверието ми?
Защо погреба спомените ни?
Защо погреба сърцето ми?
Защо забрави преживяванията ни?
Защо забрави приключенията ни?
Защо излъга ме тъй подло?
Защо изигра ме тъй нагло?
Сега за прошка ти идваш,
сега за прошка ти молиш.
Казваш "Прости ми ти сега,
че изиграх теб,приятелко добра"...
Разумът ми казва забрави я,
а сърцето шепти приеми я..
Чудя се кое да послушам-
дали разумът,който говори
или сърцето,което го бОли..
Ще взема сърцето да послушам,
че то за приятелката тъжи,
а разумът друг път ще слушам
кога не се отнася за теб ЛИЛИ!

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??