22.11.2006 г., 19:52 ч.

Приятелко моя  

  Поезия
897 0 1
... на най-добрата ми приятелка

Далеч си... на телефон разстояние,
а друго време при тебе тече,
и животът пленява те с друго ухание,
че голяма си, а беше дете.

Щастлива бъди -
нека твоята орис това е...
да напуснат небето милиони звезди,
да сбъднат всичко, което мечтаеш.

Приятелко моя, вече порастна,
не делиме стария чин,
но за мен както преди си прекрасна,
че като тебе приятел е само един!

© Ана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??