12.06.2018 г., 0:06 ч.

Приятелска магия 

  Поезия » Друга
476 1 3

 

Приятелството е магия, а в нея аз и ти.
И правиш ме щастлива през всички наши дни.
Твоята усмивка огрява ми деня
и нека тъй да бъде до края на света!

 

И когато ми е криво, твойто рамо ме крепи.
Имам сигурна подкрепа в дълги нощи, тежки дни.
Винаги със теб споделям и тревоги и мечти...
После заедно се смеем, дори на глупави шеги.

 

Приятелството е магия, а в нея аз и ти!
И ми даваш радост, сила, дори когато ме боли!
Моята прегръдка, мила, сега сърдечно приеми,
ти си моето богатство и такава остани!

 

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??