10.10.2007 г., 1:48 ч.

Приятелските "Искам" 

  Поезия
3285 0 12
Приятелски настроена гримаса,
преливаща в престорена усмивка.
Приятелски-сърбежна (кола) маска -
естетика приятелски изстисква
Приятелски протегната ръка,
обречена на вечно пръстосплитане.
Приятелски износена съдба,
просмукана в другарско ръкостискане.
А ти ще ме обичаш ли приятелски
в страната на приятелски чудатости?
Приятелите уж са затова, нали?
За да продават по света права за натиски?
Приятелство на лични начала,
започнало и свършило със
винаги.
Приятелски припърхващи
крила
на пеперуди,
сдъвкани от прилепи.

© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??