Милосърдието ти е безкрайно,
излъчваш го с очите си дори,
щастлив е онзи, който те познава
и е успял за приятел да те задържи.
Интелектът ти е всеобхватен
в дискусия по всякакви беседи,
речи лееш невероятни
със всеки срещнат събеседник.
Радостта ти е призвание,
орисана ти още от дете,
обич да раздаваш и признание
от дъното на своето сърце.
Ерудицията, с нея си на ти,
това личи по твойто обкръжение,
славиш се със хора големци,
справяш се със всяко положение.
Лоялност също не ти липсва,
красноречив е погледът дори,
с малко думи казваш всичко,
със жестове си ясна и с очи.
Аплодисменти за характера от мен,
приветствам те за веселия нрав.
Благословена да си всеки ден
оттук насетне в твоя свят!
С най-добри чувства на Мирела Гушкарян
© Гинка Любенова Косева Всички права запазени