19.03.2006 г., 23:17 ч.

"Приятелство" 

  Поезия
1204 0 6
Аз опитвам да бъда приятна, но вие просто се смеете.
      Аз не ви пасвам вече. Какво мога да направя?
      Вие не осъзнавате, но то почва да боли.
      Когато всичко е просто идеално, то винаги се превръща в мръсотия.
      Помогнете ми! Какво правя погрешно?
      Не разбирам. Аз съм винаги там, когато вие имате нужда.
      Опитвам се да бъда щастлива през повечето време, но то става по-тежко сега,
      знаейки, че вашето приятелство не е моето.

© Последна Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??