25.01.2017 г., 19:51 ч.

Приятелство или лъжа 

  Поезия » Свободен стих
1124 2 1

Казват, че приятелството вечно било,

в трудни дни,

дъждовни лета, тях ги има –

голяма лъжа.

Те са там, вярно е, да,

но не винаги помагат ти в беда.

Няма ги, отново си сам,

няма ги, когато си щастлив,

когато страдаш и търсиш помощ,

приятелска ръка.

Няма ги, няма я и вечността.

Приятели имах, сега съм сама,

предадоха, изиграха жестоко моята душа.

Но ,,Силна съм,, повтарям си аз,

защото намерих друга – по-добра

приятелка, наречена самота.

© Jasmina Ivanova Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Кюлче Приятелство »

30 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • За жалост, самотата е приятелка на много хора, особено в днешни дни. Поздравявам те и пишеш хубаво и рисуваш. Браво, ти си едно талантливо момиче.
Предложения
: ??:??