12.03.2019 г., 15:41 ч.

Приятелю 

  Поезия » Философска
347 0 0

И час след час, и ден след ден

натрупват се годините.

И пак за теб, като за мен,

разлистват се градините.

 

И раз след раз вървиш натам,

и истински е този път.

От тук до там пътуваш сам,

подлагаш се на самосъд.

 

И в сън- без сън, и всяка нощ

ти гледаш към звездата си.

Добър ли си или пък лош,

отиваш си с мечтите си...

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??