6.09.2016 г., 20:19 ч.

Приятно ми е... 

  Поезия » Любовна
419 1 2

Очите ми са уморени,
изгубих чувствата си... някъде...
И стискам в дланите ранени
раздраното сърце навсякъде.
 

Запази си парче за себе си,
трофей в колекцията... някъде...
"Ти пак си мравката в нозете им!",
повтарят гласове навсякъде.
 

Разрових старите си навици...
Намерих малко сили... някъде...
Преминах всички тънки граници
и срещам удари навсякъде...
 

И запознавам сивотата ми
със "просто някой", просто... някъде...
Сега и ти стисни ръката ми...
Приятно ми е - Никой съм! От Никъде!

© Йордан Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??