Правете любов, а не война!
Спасете мира, господа политици!
Спасете хиляди майки от участта на черници,
черни забрадки да разхождат по гробове!
Грохот и тътен топовен...,
топлината на земните длани спасете!
Спасете, утроете децата на тази планета!
Детски смях да целува земята.
Детски боси крачета да топлят дъха й,
детски- не вдовишки сълзи да мият косата й.
Да поникне тревица, да грейне слънце,
да ни е светло в душите....!!!
Не спете! СПАСЕТЕ НИ ВСИЧКИ!
© Василка Ябанджиева Всички права запазени