21.02.2006 г., 17:22 ч.

Призив към.... 

  Поезия
797 0 2

Призив към........

Откажи се да издигаш в култ съществуването си!

Откажи се да се мислиш за най перфектният!

Откажи се да не вярваш в другите,

бъди себе си!

Бъди красив в своите очи

и съзирай красотата в другия!

Не бъди алчен,

но не забравяй да осъществяваш мичтите си!

Те са твои!

Не отнемай чуждото, а вземай само това,

което сам си постигнал!

Живей в реалният свят и изпитвай всички човешки чувства,

без страх от нечие неодобрение!

Бъди себе си – винаги и до последно!

Изживявай мига –

сподели го с някой близък!

Не бъди егоист и ще постигнеш целта си........

Бъди обичан и ще бъдеш щастлив

защото си обичал.

© Василена Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Призивът е хубав, но не бих го нарекла стихотворение. Иначе самите мисли са наистина ценни.
  • Браво!Много истинско Много ми хареса Заслужава си 6-та
Предложения
: ??:??