27.09.2011 г., 17:37 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
978 0 27

Магьосник чуден си –

докосваш със слова,

с финес шлифоваш

загатнатата красота

и заструява музика,

дъждец благодатен

за жадна душа.

В мига на вълшебство

 преоткривам света,

в същината

 на всичкото вниквам,

влюбвам се

 и тихичко благодаря...

 http://www.youtube.com/watch?v=c3p2llb9s_U

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??