27 sept 2011, 17:37

Признание 

  Poesía » De amor
918 0 27

Магьосник чуден си –

докосваш със слова,

с финес шлифоваш

загатнатата красота

и заструява музика,

дъждец благодатен

за жадна душа.

В мига на вълшебство

 преоткривам света,

в същината

 на всичкото вниквам,

влюбвам се

 и тихичко благодаря...

 http://www.youtube.com/watch?v=c3p2llb9s_U

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??