27.05.2011 г., 20:06 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
659 0 2

Караш ме да пиша за разни неща...

Да разказвам на хората, че твоя съм била...

Да те искам  и пак да крещя, 

че минало си и не можах да те изстрадам 

и да  те забравя...

Че оставил си следи по плътта ми...

че сърцето иска с теб да остане.

Но как да призная това 

как всичко свърши и няма как да се върна назад.

Много те обичах и че не мога да те преживея, 

не мога да си простя...

Че от тебе се нуждая, 

кажи ми как да спра...

наум името ти да изричам, 

наум да си мисля за теб 

и как да излъжа сърцето, 

че то не иска само теб???

 

© Фатиме Тибер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??