24.12.2010 г., 23:35 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
619 0 1

Мълча смирен пред чувствата стаени -

пред всеки следващ и несбъднат ден.

Провирам се сред жалките промени,

но псувам тайно озлобен.

 

А искам от мечтите аз жената -

да я открия сред света раним.

До мене да усещам топлината -

и над скалите двама да летим...

© Иван Миланов Шопов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не се озлобявай..., така няма да я срещнеш. Ще стане като спреш да чакаш.Поздрави!
Предложения
: ??:??