Dec 24, 2010, 11:35 PM

Признание 

  Poetry » Love
620 0 1

Мълча смирен пред чувствата стаени -

пред всеки следващ и несбъднат ден.

Провирам се сред жалките промени,

но псувам тайно озлобен.

 

А искам от мечтите аз жената -

да я открия сред света раним.

До мене да усещам топлината -

и над скалите двама да летим...

© Иван Миланов Шопов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не се озлобявай..., така няма да я срещнеш. Ще стане като спреш да чакаш.Поздрави!
Random works
: ??:??