4.01.2011 г., 21:49 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
486 0 3

Живея разпокъсано, объркано и тягостно.
Без теб съм сякаш в сцена от стар измислен филм.
Играя свойта роля изцяло по принуда,
но трябва да заслужа със нея своя хонорар!
Така във мен е кухо и даже безсърдечно,
щом няма те, Любима, в моя тежък ден!
Защо и мойте думи звучат така себично!
Не зная, моя скъпа, но правя ти Поклон!
Ти в мене раждаш думи, Любов и Светли мисли,
а аз без теб стоя безумен и смутен!
Защо е тази участ и заедно защо не сме -
не мога да ти кажа със своя лош Рефрен!

 

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??