23.06.2011 г., 16:21 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
991 0 3

Признание

Прости ми глупавите грешки,
които причиних от страх,
бях отчаяно самотна
и в мъката си кротко спях.
От сълзите си море направих,
можех да се потопя,
можех в тях да се удавя,
но все пак с болката се справих.
Само знай, че те обичам,
знам, че искаш да си с мен,
не искам подир друг да тичам,
ти за мене си роден.
Само нека си добре,
забрави историите нелепи,
гмурни се в моя свят и сподели,
нека не останем слепи.
Подари ми светлина
от твойте прелестни очи,
стопли ме нежно във нощта,
и деня ми озари.
Откровено ще ти кажа,
ти си сладкият копнеж,
ти си болка, ти си лудост,
и желаният стремеж.
Слънце си и парещ зов
и истински ще ти докажа,
че на всичко съм готова
за теб, единствена любов.

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??