13.06.2013 г., 21:22 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
862 0 0

Обичам те, не е ли ясно?

Как гледам те захласно,

а ти дори не ме и забелязваш,

и с тъга така ме ти белязваш!

 

Обичам те от години

и скърбя не от дни,

защото знае ми сърцето, 

че не мен любиш ти, уви...

 

Като гледам, всичко е било напразно,

и мъката ми надделява.

Алено се стича кръв от сърцето ми ранено,

но надеждата остава!

© Габриела Красимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??