23.12.2016 г., 12:15 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
319 3 4

 

Ще ти призная, мое крехко сърце,

че обичам... и пак ще обичам.

Всеки изгрев изгряващ с копнеж

и пленяващ със своята искреност.

 

Всяка светла, вълшебна дъга,

озаряваща пътя на дните ми.

Всяка радостна малка мечта,

с жажда чакаща своето сбъдване.

 

Всяка пареща няма сълза,

спотаена във моите ириси.

Всеки пламенен пулс на гръдта,

подаряващ за полет крилете си.

 

Всеки вятърен шепот в нощта,

примамващ към нежно обичане.

Всеки сън оцветен с любовта,

приютил мойта истинска същност.

 

Повярвай ми, мое крехко сърце!

Аз обичам всеки дъх съживил

всяко мое издишване.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??