19.11.2007 г., 12:21 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
705 0 10

                                                                         „... Обичаш ли да слушаш истории, в които
                                                                            все аз съм най-добрия,
                                                                            все аз съм победител?..."
                                                                               Ивайло Вълчев

 

Разказвай ми за себе си, лъжи ме,
привличай ме, крещи ми, целуни ме...
Отблъсквай ме и после пак ме искай,
но винаги при мен в нощта се връщай!


 

Ще те очаквам, даже късно нощем,
с любов да излекувам твойте рани.
Ще бъда силна, смелост да ти давам
и пак, и пак към тебе път ще търся.


 

Ти казваш, че те карам да се раждаш,
че любовта ми от дълбокото те вади...
За мен си най-добрият, победител,
за мене си единствен, не разбра ли?...


 

2007

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??