12.02.2008 г., 21:33 ч.

признание 

  Поезия » Любовна
590 0 4

 

КАК ДА ОТРЕКА НАПЪЛНО

И ПРЕД СЕБЕ СИ ДОРИ,

ЧЕ СЕ ВЛЮБИХ В ТЕБЕ СИЛНО,

КОЙ ЩЕ МИ ПРОСТИ.

КАК ДА СЕ ПРЕСТОРЯ АЗ,

ЧЕ НЕ ИСКАМ ТВОИТЕ РЪЦЕ

ДА МЕ ГАЛЯТ ДО ЕКСТАЗ,

ДА СЪМ В ТВОЕТО СЪРЦЕ.

КАК ДА СЕ НАПРАВЯ СИЛНА,

СЛАБОСТТА Е НА ЛИЦЕ

И МЕЧТИТЕ, И СЪНЯ МИ

ТИ НАБЪРЗО ГИ ПРЕВЗЕ.

ИСКАМ ТЕ, АЛА Е ЗАБРАНЕНО,

ТИ СИ МОЯТ СЪН КРАСИВ

ЗА СЪРЦЕТО МИ РАНЕНО,

КОЕТО МОЛИ ТЕ - БЪДИ ЩАСТЛИВ!!!

© Евелина Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??