КАК ДА ОТРЕКА НАПЪЛНО
И ПРЕД СЕБЕ СИ ДОРИ,
ЧЕ СЕ ВЛЮБИХ В ТЕБЕ СИЛНО,
КОЙ ЩЕ МИ ПРОСТИ.
КАК ДА СЕ ПРЕСТОРЯ АЗ,
ЧЕ НЕ ИСКАМ ТВОИТЕ РЪЦЕ
ДА МЕ ГАЛЯТ ДО ЕКСТАЗ,
ДА СЪМ В ТВОЕТО СЪРЦЕ.
КАК ДА СЕ НАПРАВЯ СИЛНА,
СЛАБОСТТА Е НА ЛИЦЕ
И МЕЧТИТЕ, И СЪНЯ МИ
ТИ НАБЪРЗО ГИ ПРЕВЗЕ.
ИСКАМ ТЕ, АЛА Е ЗАБРАНЕНО,
ТИ СИ МОЯТ СЪН КРАСИВ
ЗА СЪРЦЕТО МИ РАНЕНО,
КОЕТО МОЛИ ТЕ - БЪДИ ЩАСТЛИВ!!!
© Евелина Ангелова Все права защищены