7.06.2022 г., 13:52 ч.

Признанието закъсняло 

  Поезия » Любовна
1011 10 12

      

Признанието закъсняло

 

Как дълга, дълга е нощта

и времето е сякаш спряло.

Пътува в нощна тишина

признанието закъсняло –

 

за силни чувства и мечти,

за пътища, които се разделят,

за най-красивите звезди,

които в спомените греят.

 

За слънцето и за дъжда,

за щастието невъзможно

и за оная красота,

която прави всичко сложно.

 

За всички мигове в света,

когато ти си бил без мене,

за всяка болка и тъга

и за пропуснатото време.

 

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??