22.10.2014 г., 13:51 ч.

Признавам си... 

  Поезия » Друга
385 0 4

Не вярвах аз,

че може да въстана...!

Срещу себе си дори.

Защото там където

тънеха мечтите!?

Сълзите даряваха ни стих.

 

Сърцето носи нашата съдба.

Съдба решена даже да загуби!?

Но никога да не прогони тя -

човешката любов завинаги.

 

А ние сме родени със любов!

Любов която окрилява ни...

Но взема тя и последния

ни грош... Щом дали сме,

съдбата на продажници!

 

Октомври е... И чакаме

да дойде циганското лято!?

Защо ни е не питай...!

Надявай се да стопли теб -

и твоето сърце.

 

Мечти, мечти,

ах, кой ли ги измислил?

Защо с тъга засипват ни,

кажи!?

А може би това е

човешката магия,

която живи ни държи.

 

Сърце, любов, душа!?

Всичко за което си мечтал.

Душата бори се и иска!?

Човек да оцелей...

 

Морето било до колене?

Животът бил е до момент.

Тогава нека хванем

тоз момент.

И го живеем тъй,

както той на нас е отреден.

 

Обичам ви аз хора мили.

И мене със любов

ме запомнете.

Поклон на хората които

отдадоха живот за нас.

И нека никога да не забравяме

за тях... На тях почит

от сърце да отдадем.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Пламе!Радвам се че споели!И приятелство и коментар!Поздрави!!!
  • Поздрави и от мен, Ачо!
    Харесах и този твой стих!
    Радвам се, че се сбижихме чрез този сайт
    за поезия и имаме възможност да четем творбите си!
    Поздрави от мен!
  • Благодаря за подкрепта ти Тони!Приятел в нужда се познава а ти си точно такъв приятел!Радвам се че коментира.И благодаря за подкрепата!!!Усмихната седмица!!!
  • Здравей, Ачо!Поздравявам те за поредното хубаво и съвсем ново стихотворение!Продължавай в същия дух!Спокоен ден!
Предложения
: ??:??