26.04.2024 г., 11:06 ч.

Призован от Вещица 

  Поезия » Свободен стих
59 0 0

От дълбините на мрака ще ти подам ръка...

От пъкъла ще извикам името ти...

 

...ще ме чуеш ли.... 

 

На кладата ще те призова, с мен да потанцуваш, като за последно...

 

И после, след като изцяло изгоря, 

ще изтлея между пръстите ти,

превръщайки се в милиони малки прашинки ...

 

...И само екотът от името ти ще се чува между клоните на старата гора, 

от вятъра, нашепващ с моя глас....  

 

 

"....ела...."

© Свещен Огън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??