30.09.2009 г., 10:54 ч.

Призраци 

  Поезия
500 0 1

Призраци! Каква нелепост,

сянка на живота тих,

един живот не ще е крепост,

ако във тях повярваш ти.


Аз вярвах някога, бях малък,

повярвах, помня сам във тях,

но и сам доплувах днес със сала,

в морето от живот и прах.


Едно море от прах преплувах,

за да избягам аз от тях,

но вечер още се страхувам,

от този синоним на страх.

© Димитър Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??