3.09.2010 г., 21:57 ч.

Призракът - това си ти 

  Поезия » Любовна
726 0 3

 

 

Призрак в съзнанието броди,

призракът - това си ти.

От тебе искам да избягам,

защо и в съня ми се яви.

 

Без любов не се живее,

настъпва мрак и празнота.

Как човек да оцелее,

щом чувства болка и тъга.

 

Небето губи синевата,

полето не блести зелено.

Светът загубва пъстротата,

сърцето щом е наранено.

 

Знам, не може да е вечно,

даже дълго продължи.

Дали сега, или по-късно,

времето изтича все, нали?

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??