28.04.2022 г., 13:34 ч.

Приказки 

  Поезия
192 0 0

моята любима е една

от това ято бели птици,

която ще накара

ръката ми, опънала

тетивата на лъка докрай,

да трепне.

 

моята любима е една

от тази торба със златни ябълки,

която ще разрежа

едва когато съм намерил

най-бистрата вода за пиене.

 

моята любима е една

от тази редица еднолики девойки

с лотосови крака,

която е пристягала

превръзките най-силно,

за да ме направи щастлив.

© Малката Мис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??