12.07.2017 г., 9:45 ч.

Проблемът не е в крана! 

  Поезия » Гражданска
405 0 2

Проблемът не е в крана,

а че масата в бедност е държана!
Проблемът не е в паметника,

а че шепа хора народа си измамиха,

че рушат и минало, и бъдеще, и настояще,

такива са те - уж "нашите"!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??