4.04.2013 г., 9:21 ч.

Пробуда... заблуда... 

  Поезия » Гражданска
848 1 0

Вревме, време... ненаситно,

пари, пари, власт и забрава!

Грабеж, лъжи и измама,

душа на дявола се дава!

 

Време, време... ненаситно...

Душите на едно се вричат.

Познали сърцата Бога,

всички даряват и обичат!

 

Време,в реме... на лапачи,

ще отмине време, нагаждачи!

Идва време на пробуда,

долу върла алчност и заблуда!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??