16.03.2016 г., 23:25 ч.

Пробуждане 

  Поезия » Източни форми
586 0 0

Мълчание и лист.

Кърви мастилницата.

А идва утро.

***

Гледам те. Не спя.

Запечатвам спомени.

Във стъкленици.

***

Осъмвам гола.

Окъпана в лъчи.

Родена в дъжд

© Елена Даскалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??