Mar 16, 2016, 11:25 PM

Пробуждане 

  Poetry » East forms
608 0 0

Мълчание и лист.

Кърви мастилницата.

А идва утро.

***

Гледам те. Не спя.

Запечатвам спомени.

Във стъкленици.

***

Осъмвам гола.

Окъпана в лъчи.

Родена в дъжд

© Елена Даскалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??