7.08.2015 г., 20:08 ч.

Прочети го 

  Поезия » Гражданска
308 0 1

Престорен не обичам да живея,

очи в очи говоря в пряка реч.

Понякога повярвай, че немея,

приятели намирам трудно веч.

Човек не знае с кой да тръгне днес,

стъпало по стъпало все ще се препъна.

Кога ли ще намеря точния адрес?

Отново в блатото не ще се върна.

Приятел! Покажи ми вярната пътека,

недей бъди  и ти като онез.

Животът, знам, е огромна библиотека,

прочети го и тогаз излез,

                                    В.Й. 07.08.2015г.

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • О,повярвай няма как да се прочете библиотека, особено депозитна. И в пряк и в преносен смисъл.
Предложения
: ??:??