15.08.2016 г., 11:38 ч.

Прочитам те... 

  Поезия
300 1 9

ПРОЧИТАМ ТЕ...

 

Прочитам те... 
и вая те във образ.
Търся себе си,
в душата ти от думи. 
И се откривам...
в междуточия,
тихо вплетена 
в скритите ти рими.
А после?
Дали ще те достигна,
във водовъртежа
на дните ни безумни?
Или мираж
ще си останат
скритите надежди 
помежду ни...
Търся те...

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??