Продажник
Продажниците са с маска, без имена,
те не застават зад своята мъжка дума.
Те имат сърце но нямат по-важното душа
пред теб мълчи а зад гърба ти ще продума.
Продажниците нямат ценностна система,
на всичко и всякога са готови за пара '.
Ще продадат дори своята родина и рода,
парите са техния Бог, важен е всякога.
Продажниците за жалост имат деца
и те ги гледат, примера им ще следват.
Показват им какво е "най-важно" на света
а те не своите мечти а парите преследват.
Продажниците не вярват в Бог, те са неверни,
влизат рядко в неговият дом но са лицемерни.
Но Той ги вижда, знае за техните лоши дела,
те са много алчни и нагли, хора без душа!
© Валентин Миленов Всички права запазени