П р о д а в а ш
Продаваш очите си.
Продаш тялото си.
Продаваш усните си.
Продаваш доверието си!
Но какво да си купя,
когато нямам сърце!
Аз и него продадох,
за да спася любовта ти!
Купих си самота.
Купих си лошо име.
Купих си красота.
Купих си злоба!
А къде са всички останали мъже,
онези, които ми се възхищаваха?!
Защо ви няма, а знам аз вече -
няма какво да ви продам.
Но ви оставям да продавате моите спомени!
© Боряна Ганчева Всички права запазени
Поздрав, Боряна!
РР: Прочетох го още веднъж и като че ли видях друг смисъл в стиха ти... Купи си сърце! Купи си вяра! Но цената ще е твърде висока!...