13.10.2012 г., 18:32 ч.

Продължавам да съм твоя 

  Поезия
654 0 0

Сутрин, когато отворя очите си, усещам липсата ти, залъгвайки се, че отново сънувам.

И продължавам да те искам в бъдещето си, в живота ми...

 

Времето сякаш летеше, когато сме заедно, и сега, откакто те няма, дните минават изгарящо бавно...

И продължавам  да те търся в мислите си, всъщност нямам други мисли.

 

Не съм предполагала , че няма да те има. Всичко изглеждаше прекрасно и дори вечно... вечно.

И продължавам да съм твоя.

 

Всяка сутрин, събуждайки се, все още вярвам, че това не е раздяла. .                                            И продължавам да съм твоя .

Трудно е... Самотно е и аз наистина се надявам, че това не е всичко, не е краят...

 

И сега продължавам  да те търся в мислите си, всъщност нямам други мисли

И  продължавам да съм твоя...

 

© Кеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??