14.02.2017 г., 11:05 ч.

"Продължение"....... 

  Поезия » Гражданска
244 0 0

97/Не знам дали бях куражлия,

или пък Господ ми внуши,

не тръгнах с пустата ракия,

живота да ме утеши.

През май на дведесет и първи,

на масата бях сложен първи...

Сега историята чуй:

във две и осма беше туй,

отрязаха ми от червата,

изчистиха корема мой!

Не се предадах аз без бой,

нали се хванах на хорото.

След доста месеци  игра,

сполучих в тежката борба!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??